Informatie

Graag willen we alle kinderen met hun ouders uitnodigen voor de intocht van Sinterklaas in Vijfhuizen.
Op zaterdag 25 november 2023 zal hij traditie getrouw samen met zijn pieten rond 12.30 uur met de boot arriveren op
de dijk tegenover het restaurant de Nieuwe Meerpaal. Vanaf 12.00 uur zingt het Shantykoor sinterklaasliedjes in afwachting van zijn komst.

Na de aankomst zijn de allerkleinsten (tot 4 jaar) van harte welkom voor een fotomomentje met Sint in de Nieuwe Meerpaal tot 13.30 uur.

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar wordt er een leuk feest georganiseerd in de Porterne. Scan de QR-code en bestel je kaartje voor € 3,50 per kind. Het feest begint om 13.10 uur en is rond 15.00 uur afgelopen.
De zaal gaat om 13.00 uur open. Voor de ouders is er de mogelijkheid om van een drankje en bitterbal te genieten in de Nieuwe Meerpaal tot het feest is afgelopen.

Wij verzoeken u om op het polsbandje de naam van uw kind en een telefoonnummer waarop u te bereiken bent, voor een eventueel noodgeval, in te vullen. Zo kan de organisatie goed zien hoe uw kind heet.

Graag willen wij u vragen wanneer u uw kind komt brengen zijn of haar jas, muts, sjaal en handschoenen bij binnenkomst uit te doen en mee te nemen. Dit om de kans op het overdragen van luis te beperken. Wanneer het feest is afgelopen kunt u deze bij het naar buiten komen weer aantrekken.
Het is niet de bedoeling dat ouders / begeleiders mee naar binnen gaan.

Tot zaterdag!!